Idag åkte jag, mamma och Klas in till Östersund. Och jag hade en riktigt bra dag.
Mamma väckte mig vid ungefär 8 på morgonen och då hann jag inte äta, vi gjorde oss bara klara och åkte för att komma in så snabbt som möjligt. Väl inne i stan så var vi på Jula en stund och sen åkte vi upp till Yamaha center för att köpa en hjälm till mig så att jag kan skydda huvudet när jag ska köra moppe. 
När vi var klara där körde mamma och Klas hem mig till Vilma som är en helt underbar vän till mig. Planen var att jag skulle smyga in och väcka henne, men hon var redan vaken. Vi åt frukost tillsammans och då hade jag inte ätit sedan kl 20 igårkväll då jag åt två mackor, så det var gott med mat. Fast mat är nästan alltid gott.
Vi tog det lugnt en stund innan en annan vän till oss kom och sen mötte vi lite fler folk och kollade på film och spelade Just Dance hemma hos VIlma. Sen hämtade mamma mig och vi åt middag hemma hos en vän till mamma och Klas innan vi åkte hem. 
Om exakt två veckor idag så ska jag in till Östersund igen. Men då är det Kristihimmelfärd så jag kommer ta tåget in på torsdag och tåget hem på söndag. Jag kommer alltså vara där i ungefär 4 dagar och bo hos Vilma. Då ska vi bland annat sova i lekstugan och ha det supermysigt. 
Jag är så glad att jag träffade Vilma för snart två år sen, det är fantastiskt kul att vara din vän ska du veta!
Kram på er!
 
Min och Vilmas superfina frukost