Just nu händer inte så mycket vilket är lite tråkigt för jag tycker om när det händer saker lite då och då så att veckorna inte bara går. 
 
Skolan är igång så vi har inlämmningar, prov och redovisningar vilket innebär att jag behöver plugga en del, men hittills tycker jag att det har gått väldigt bra. Annars så är hela den här tandställningsprocessen igång, men det är inget jag tänker så mycket på längre. Jag var och drog ut en tand i den nedre tandraden igår så nu är det bara en tand kvar och den drar jag ut om ca två veckor och ungefär två veckor efter det så sätter de in tandställningen så så är det med det. 
 
Det är egentligen inte så jobbigt att dra ut tänder och det göt inte ont alls tycker jag och ja, man är bedövad men ändå.. Enligt mig så är det som är jobbigt att man behöver få typ 3-5 sprutor med bedövning och att man inte kan äta ordentligt på typ en vecka efteråt. Men det får vara så ett tag nu för jag vill ha min tandställning så att jag blir klar med det någon gång. 
 
Imorgon ska jag träffa Tuva och vad vi ska hitta på har vi inte tänkt ut än, men det ska bli mycigt och efter det ska jag sätta mig i en timme typ och plugga lite till NO-provet som vi har på tisdag. Just nu så har jag ett ganska högt meritvärde så jag är väldigt bestämd på att ha kvar det och höja det, vilket jag faktiskt redan har gjort. Ända sen jag gick i 6:an så har jag haft D i religion, men i år (9:an) så har jag höjt mitt religionsbetyg från ett D till ett B så det känns som att jag defenetivt är på rätt väg. 
 
Nej, nu ska jag väl spendera resten av min fredagkväll med att kolla på någon film eller så..