I lördags så åkte jag, mamma och Klas till Sollefteå för att titta på en grej och på vägen hem så släppte de av mig hos Cornelia i Östersund. Vi hade en mysig tacokväll och i söndags så var vi hemma och var lata, men sen så gick jag till Tuva för dagen efter så skulle Cornelias tremänning/syssling komma dit. Hursomhelst så gick jag till Tuva och vi gick och tränade på eftermiddagen/kvällen och när vi kom hem så åt vi middag och gjorde fruktsallad oh det var riktigt gott. 
 
Idag (måndag) så åkte jag med Tuva och hennes pappa tillbaka till Åre och det gjorde vi ganska tidigt på morgonen så jag och Tuva satt och kollade på en film på min telefon i bilen, vilket var ungefär vad man orkade för vi ville inte riktigt sova för då hade det blivit så jobbigt att somna på kvällen sen..
 
Men eftersom att vi åkte ganska tidigt så var jag rätt så trött idag och därför var jag hemma hela dagen. Fast jag har faktiskt gjort nånting när jag har varit hemma också, jag har bakat. Först bakade jag kokostoppar och lite senare så bakade jag kolakakor och dem har vi lagt i burkar så att det ska finnas att bjuda på om vi får gäster, det är tanken i alla fall. 
 
Imorgon ska jag försöka hitta på nånting, men jag måste erkänna att det är ganska skönt att vara hemma också, men tillslut så blir det lite långtråkigt...