När jag väl åkte ner till Stockholm i juni (dagen innan midsommarafton) så var jag supertaggad för då hade jag med mig mitt första flyttlass, förutom sakerna som pappa tog med sig ner efter skolavslutningen.
 
Pappa hade redan fixat lite på mitt rum när jag kom. Min säng var ihopsatt och stod där den skulle, det fanns en fotölj(-ish) som nu står vid mina fönster vilket bildar en supermysig läshörna och det fanns även en garderobssak från IKEA. Det är som en ställning typ med 6 korgar i som jag har i min garderob (walk-in). 
 
Första tiden i Stockholm så hängde vi ganska mycket på Blocket och så. Jag var även på Entreprenörskollot första veckan. Sen var sommaren otroligt fin, jag låg på balkongen varje dag i nästan en vecka och solade. Vissa dagar så mötte jag upp pappa på Eriksdalsbadet när han slutade jobba på eftermiddagen. Sen så jobbade jag på Finanslån i en vecka och det gick jättebra och sen fick även pappa semester. 
 
När jag har varit i Stockholm så har det varit jättefint väder och väldigt varmt och det var typ hela sommaren, vi har hängt runt i Stockholm. Det har varit flera rundor till IKEA, till Hornbach och till lite olika ställen runt i Stockholm då vi hämtat en del saker som vi köpt på Blocket.
 
Förutom fixa med lägenheten så har vi paddlat ganska mycket, det har vi isåfall gjort hos Kajakklubben som pappa är medlem i. Den ligger vid Mälarhöjden så vi har paddlat i Mälaren när vi har gjort det. Eftersom att det har varit så varmt och skönt i sommar så har jag passat på och övat på att ta mig upp i kajaken efter att ha vält. Det finns tre stycken "badkajaker" på kajakklubben, det är surfski-kajaker, Epic V8, V10 och V12 finns det. Desto högre siffran är desto rangligare är kajaken, jag gillar V10:an. Det har varit jätteroligt!
 
Vi har egentligen inte gjort så jättemycket tror jag, men det har varit otroligt mysigt.